Diner

Wij koken met liefde

Lang tafelen, aandacht voor elkaar, mooie wijn en heerlijke gerechten: dat is culinair genieten.

Chef-kok Marc Boti en zijn jonge, talentvolle keukenteam, koken graag met kruiden en ingrediënten uit de hele wereld. En uiteraard met producten uit onze eigen regio en kruidentuin.

Maar ze koken vooral met aandacht en liefde. Dat is wat je proeft en ziet aan de gerechten.

Wij hebben geen menukaart maar een dagelijks wisselend culinair menu met vlees, vis en vegetarische gerechten. Eigen wensen en allergieën kun je hierbij aangeven.

In onze wijnkelder zoeken gastheer Joseph Dovermann en gastvrouw Fanny Egberts de lekkerste wijnen bij de gerechten. Uiteraard is een wijnarrangement mogelijk.

Lunch

Geniet van een luxe belegd broodje, een heerlijke salade en warme gerechten.

Zodra het weer dat toelaat, ben je van harte welkom op ons heerlijke terras. Bij minder goed weer, is het gezellig in de serre.

Lunchen is mogelijk tot 17.00 uur.